Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Park my car
Sim Taxi
Parking Kings
Puzzle Parcari
House Parking Pack
Hotel Paking

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Masini » Curse

RC Laser Warrior


RC Laser Warrior


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Un joc Unity 3D cu masini teleghidate special adaptate pentru curse pe circuite speciale. Poti sa participi la cursele cu masinute teleghidate cu o masina pe care poti sa ti-o permiti (pentru inceput ai de ales dintr-un numar mic de masini teleghidate) si trebuie sa iesi pe primul loc conducand cat mai rapid si distrugand adversarii cu armele laser pe care le ridici pe traseu. RC Laser Warrior este unul dintre cele mai tari jocuri cu masinute teleghidate 3D.
jocuri unity 3D, jocuri 3D, jocuri 3D 2012, jocuri tari 2012, cele mai tari jocuri 2012, jocuri masini noi 2012, jocuri curse 2012

Jocuri asemanatoare:

Car Crash 3D

Numarul in site
800

 

Jucat de 3449 de ori
Trabantul Nitro

Numarul in site
808

 

Jucat de 2235 de ori
Tornado Race

Numarul in site
375

 

Jucat de 2527 de ori
Stunt Driver 3D

Numarul in site
667

 

Jucat de 3231 de ori