Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcheaza Autobuzul
Joc Motostivuitor 3D
Parcari Tiruri
Parcari Camioane Mari
Park My Rig 3
Parcari in Port

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Actiune » Strategie

Plants vs Zombies


Plants vs Zombies


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Aceasta este varianta online a cunoscutului joc de strategie Plants vs Zombies. Puteti juca acest joc online, Plants vs Zombies online, gratuit dar pentru a putea beneficia de toate avantagele jocului PC Plants vs Zombies trebuie sa achizitionati jocul de la urmatoarea adresa: www.popcap.com . Plants vs Zombies online face parte din categoria de jocuri inteligente si este cu adevarat captivant. Odata ce ati inceput sa jucati Plants vs Zombies nu o sa va puteti opri pana nu il terminati, poate o sa achizitionati si varianta pentru PC a jocului Plants vs Zombies.

Controls
Mouse
Taguri: Plants vs Zombies online | Jocuri Inteligente |
Buy the full game from www.popcap.com .

Jocuri asemanatoare:

Mummy Defence

Numarul in site
792

 

Jucat de 2284 de ori
Kingdoms Nobility

Numarul in site
746

 

Jucat de 3226 de ori
Gemcraft Labyrinth 3

Numarul in site
780

 

Jucat de 5120 de ori
Pixel Tower Defense 2

Numarul in site
900

 

Jucat de 2145 de ori