Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcheaza Autobuzul
Joc Motostivuitor 3D
Parcari Tiruri
Parcari Camioane Mari
Park My Rig 3
Parcari in Port

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Sport » Fotbal

Penalty Fever Plus


Penalty Fever Plus

Descriere
Un joc cu lovituri de penalty, Penalty Fever Plus este un joc cu fotbal foarte captivant. Incearca sa inscrii cat mai multe penaltiuri si sa castigi fiecare confruntare. Penalty Fever Plus este un joc online din categoria de jocuri fotbal gratuite.
In Penalty Fever Plus trebuie sa si executi lovituri de pedeapsa dar sa si aperi. Pentru a trage un sut de la 11 metri in Penalty Fever Plus trebuie sa apesti rapid dublu mouse click cand directia iti convine. Pentru a apara un 11 metri in Penalty Fever Plus trebuie sa apesi click unde vezi semnul rosu. Fii foarte rapid!!!
Penalty Fever Plus este considerat de multi ca facand parte din cele mai tari jocuri din lume si este de asemenea un concurent la titlul de cel mai tare joc 2012.
jocuri tari 2012, jocuri noi 2012

Jocuri asemanatoare:

World Cup 2010

Numarul in site
548

 

Jucat de 5161 de ori
Crossing Cup

Numarul in site
316

 

Jucat de 2916 de ori
Expert Lovituri Libere

Numarul in site
279

 

Jucat de 8803 de ori
Finala CM2010

Numarul in site
521

 

Jucat de 3585 de ori