Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Multiplayer Yellow Cab
Santa Parking
Regele Parcarilor
Race Car Parking
Parcari Rapide
NY Taxi Parking

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Masini » Parcari

Parcheaza Autobuzul


Parcheaza Autobuzul


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Un joc cu parcari de autobuze in care trebuie practic sa iei permisul de conducere pentru autobuzul scolii. Ca sa demonstrezi ca esti suficient de priceput pentru a conduce autobuzul scolii trebuie sa treci 20 de teste in care trebuie sa parchezi autobuzul scolii, sa-l conduci prin oras si pe autostrada. Nu trebuie sa faci nici cea mai mica greseala. Evita orice accident si incearca sa parchezi autobuzul cat mai bine!
Jocuri cu Parcari Autobuze, Jocuri cu Autobuze, Jocuri Permis de Conducere, Parcari cu Masini Mari

Jocuri asemanatoare:

Parcari de Craciun

Numarul in site
673

 

Jucat de 25756 de ori
Park my ride

Numarul in site
263

 

Jucat de 20580 de ori
Parcari la Benzinarie

Numarul in site
1078

 

Jucat de 7816 de ori
Super cars

Numarul in site
446

 

Jucat de 22384 de ori