Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !House Parking Pack
NY Taxi Parking
Multiplayer Yellow Cab
Parking Virtuoso
Race Car Parking
Park my Truck

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Masini » Motociclete

Motor Escape


Motor Escape

Descriere
Un joc amuzant si interesant din jocuri motociclete. Esti intr-o cursa in mare viteza cu motocicleta pe autostrada. Trebuie sa fugi de un tip suparat tare care doreste sa te impuste fiindca ai luat-o pe prietena lui sexy cu tine pe motocicleta. Nu trebuie sa te feresti de masini pentru ca in acest joc ele lipsesc de pe autostrada dar trebuie sa ai grija la obiectele de pe sosea, altfel, si tu si fata sexy care te insoteste veti avea de suferit!

Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului: mouse si click
taguri: jucatoare sexy, jocuri noi cu motociclete, Jocuri Sexy 2011

Jocuri asemanatoare:

Curse Motociclete 3D

Numarul in site
1018

 

Jucat de 3187 de ori
Star Stunt Biker

Numarul in site
686

 

Jucat de 11877 de ori
Curse ATV 3D

Numarul in site
904

 

Jucat de 4106 de ori
Dare Devil

Numarul in site
13

 

Jucat de 18489 de ori