Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Park my car
Docking Perfection
NY Taxi Parking
Park This Car
Caravan Parking
Parking Perfection 3

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Arcade » Aventura

Mina de Aur


Mina de Aur

Descriere

Mina de Aur

Esti intr-o aventura in mina de aur. Aduna cat mai multe pepite de aur in timpul dat. Pentru a face asta trebuie sa ai grija si la pietroaiele care sunt in mina de aur. Bucatile de aur din mina de aur sunt usor de ridicat iar daca-ti cumperi instrumente mai bune dupa fiecare misiune o sa poti sa ridici pepitele de aur si mai usor. Mina de aur este un joc de indemanare dar si de inteligenta. Aventura in care ai plecat in mina de aur se poate sfarsi prost daca nu ai grija sa aduni cantitatea de aur ceruta! Ai grija!!!
Dupa fiecare nivel terminat in mina de aur poti sa cumperi instrumente de minerit care te pot ajuta sa fii mai eficient. Astfel poti sa aduni pepite de aur si diamante folosind dinamita. Doar daca folosesti banii cu cap poti sa strangi cat cantitatea de aur ceruta la fiecare nivel. Incearca si tu sa strangi o mica avere jucand Mina de Aur.
Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului:
space si sagetile directionale

Jocuri asemanatoare:

Swordless Ninja

Numarul in site
515

 

Jucat de 6415 de ori
Chowder Salveaza Pomi

Numarul in site
931

 

Jucat de 4396 de ori
Sandboard Skate

Numarul in site
807

 

Jucat de 41634 de ori
Scooby Doo Air

Numarul in site
467

 

Jucat de 40522 de ori