Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
Warlords
The Battle
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcari cu Autobuzul
Urban Drift
Park My Rig 3
The Pizza Guy
Moon Parking
Park Master

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
Star Stunt Biker

Mai multe !


 


Free Mini games » Actiune » Strategie

Gemcraft Chapter 0


Gemcraft Chapter 0


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Gemcraft Chapter 0 este un super joc de strategie - tower defense. Joaca acum continuarea de la deja cunoscutul joc Gem Craft. Acum ai la dispozitie mai multe pietre si multe upgrade-uri interesante!
GemCraft Chapter 0 este de asemenea un joc care face parte din jocuri inteligente. Pentru a pueta juca acest joc trebuie sa dai dovada de inteligenta, sa fii un bun strateg si sa nu lasi nimic la voia intamplarii. Calculeaza puterea fiecarei pietre, pozitioneaza turnurile corect si vei deveni un bun jucator de Jocuri Inteligente

Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului:
mouse
Taguri: jocuri tower defence | jocuri tower defense | Jocuri Inteligente |

Jocuri asemanatoare:

Arms dealer 2

Numarul in site
185

 

Jucat de 5338 de ori
Tower Defense 3D

Numarul in site
287

 

Jucat de 6406 de ori
Hands of War

Numarul in site
382

 

Jucat de 12031 de ori
Troy

Numarul in site
339

 

Jucat de 5150 de ori