Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !NY Taxi Parking
Park my car
Hotel Paking
Regele Parcarilor
Parcari Rapide
House Parking Pack

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Arcade » Aventura

Farm Frenzy 4


Farm Frenzy 4

Descriere

Farm Frenzy 4

Farm Frenzy 4, numit si Farm Frenzy Gone Fishing, este un joc cu o ferma de pesti.

Pentru a avea sanse de reusita in Farm Frenzy 4 trebuie sa faci tot posibilul sa inmultesti numarul de pesti din ferma, sa-i hranesti bine si sa-i aperi de rapitori.
Farm Frenzy 4 este cu siguranta unul dintre cele mai interesante si captivante jocuri din seria de jocuri de strategie-aventura / Jocuri cu Ferme Farm Frenzy

Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului:
mouse

Jocuri asemanatoare:

BlobStar

Numarul in site
169

 

Jucat de 4343 de ori
Sandboard Skate

Numarul in site
807

 

Jucat de 41036 de ori
Farm Frenzy 3

Numarul in site
567

 

Jucat de 12701 de ori
Sleepless Assassins

Numarul in site
267

 

Jucat de 5418 de ori