Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcari cu Autobuzul
Park My Rig 3
Park Master
Smart Parking
Moon Parking
The Pizza Guy

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
Star Stunt Biker

Mai multe !


 


Free Mini games » Logice » Carti

Crescent Solitaire 2


Crescent Solitaire 2

Descrierea jocului Crescent Solitaire 2
Unul din jocurile de carti din seria Solitaire, Crescent Solitaire 2 este un joc de carti foarte interesant care presupune ca cel care joaca are putina minte. Crescent Solitaire 2 nu este mai complicat decat Crescent Soitaire 1 dar este putin diferit. In Crescent Solitaire 2 gramezile de carti sunt mai putine si sunt dispuse in semicerc. Regulile la Crescent Solitaire 2 sunt aceleasi ca si la Crescent Solitaire 1:
- trebuie sa pui toate cartile in mijloc, in cele 8 gramezi (de 4 ori crescator si odata descrescator)
- poti sa eliberezi cartile de care ai nevoie facand aceleasi combinatii si in gramezile de pe margine
- la Crescent Solitaire 2 este foarte important sa fii atent atunci cand se impart cartile (pentru inceput urmareste cartile mici si pe cele mare: 2, 3, 4 si Q J 10)
Daca urmezi aceste reguli simple ai sanse reale sa termini cu succes Crescent Solitaire 2! Un joc interesant din Jocuri Solitare, Crescent Solitare 2 este jucat de mii de vizitatori in fiecare zi !

Jocuri asemanatoare:

Castle Solitaire

Numarul in site
976

 

Jucat de 5887 de ori
Spider Solitaire

Numarul in site
1061

 

Jucat de 4992 de ori
Solitaire 3

Numarul in site
1038

 

Jucat de 6274 de ori
Crazy Chess

Numarul in site
705

 

Jucat de 4131 de ori