Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcari cu Autobuzul
Park My Rig 3
Park Master
Smart Parking
Moon Parking
The Pizza Guy

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
Star Stunt Biker

Mai multe !


 


Free Mini games » Logice » Carti

Crescent Solitaire


Crescent Solitaire

Descriere
Crescent Solitaire este un joc de carti din seria de Jocuri Solitaire. Foloseste-ti mintea si incearca sa termini acest joc de carti.
Crescend Solitaire este foarte captivant deoarece sunt mai multe posibilitati de a termina jocul. Tehnica cea mai buna este sa aranjati cartile luind un calcul atat gramada crescatoare cat si cea descrescatoare. Un alt truc pentru a rezolva acest Solitaire este sa urmariti cam in ce gramezi se duc unele carti. Urmariti cartile mici, 2, 3, 4 si cele mari 10, 12, 13. La Crescent Solitaire aveti posibilitatea sa remestecati castile doar de 3 ori inainte sa pierdeti jocul.
Jocul se pierde daca nu mai aveti nici o mutare de facut.

Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului:
mouse-ul

Jocuri asemanatoare:

Beach Poker Fantasy

Numarul in site
1090

 

Jucat de 4801 de ori
Crescent Solitaire

Numarul in site
434

 

Jucat de 66556 de ori
Klondike Solitaire

Numarul in site
790

 

Jucat de 4931 de ori
Poker

Numarul in site
295

 

Jucat de 5872 de ori