Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Park my car
Park This Car
Docking Perfection
Urban Drift
Caravan Parking
Parking Perfection 3

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !


 


Free Mini games » Arcade » Clasice

Bubble Struggle 2


Bubble Struggle 2

Descriere
Bubble Struggle 2 este un joc captivant. Incearca sa scoti un scor cat mai mare la Bubble Struggle 2 distrugand baloanele.
In acest joc online (bubble struggle 2) trebuie sa ai si indemanare dar si inteligenta. Trebuie sa joci cu cap si sa gandesti in avans, sa aproximezi unde vor veni baloanele si sa actionezi cat mai repede si mai bine. Viteza eroului din Bubble Struggle 2 nu este suficient de mare pentru a putea juca acest joc online actionand doar in functie de evenimentele de moment. Trebuie sa fii cu un pas in fata calculatorului si sa-ti folosesti capul... Bubble Struggle 2 este in primul rand un joc de inteligenta.
Controls
Aici detalii despre manevrarea jocului Bubble Struggle 2:
sagetile directionale si space

Jocuri asemanatoare:

Air Traffic Chief

Numarul in site
541

 

Jucat de 3435 de ori
Farm Frenzy Ice Age

Numarul in site
1092

 

Jucat de 3575 de ori
Santa Gift Jump

Numarul in site
192

 

Jucat de 3239 de ori
Pusho

Numarul in site
354

 

Jucat de 2925 de ori